Over Paulette

Mijn naam is Paulette. Samen met mijn partner en onze 2 dochters woon ik in Spijkenisse. Al voor ik de eerste keer zwanger werd had ik een enorme interesse in zwangerschap en geboorte en las ik alles wat ik over dit onderwerp te pakken kon krijgen. Die interesse werd alleen maar groter tijdens mijn eerste zwangerschap en toen mijn eerste dochter geboren werd.

Omdat ik ook een enorme interesse heb in de band tussen ouder(s) en kind(eren) ben ik de opleiding tot Draagconsulent gaan doen. Dit werk doe ik nu met veel plezier sinds 2014. Mijn eigen 2 dochters zijn en worden veel gedragen.

Vanuit mijn werk als Draagconsulent begon steeds meer de wens te ontstaan om ouders al eerder bij te staan in het proces van zwangerschap, geboorte en ouderschap.

Nadat in 2016 mijn 2e dochter werd geboren en ik zelf de ervaring had hoe fijn het is als er betrokken mensen om je heen staan die je steunen en met je meedenken, besloot ik iets met mijn wens te doen. Hieruit is de stap gekomen om de opleiding tot Doula te gaan volgen.

Een goed begin, is het halve werk. Bij dat goede begin wil ik je graag met mijn hulp en begeleiding ondersteunen!